VIDEO/ Ziua Națională a României la Ploiești. Cum s-au bucurat ploieștenii de această zi

De: Andi Enache 01.12.2023

Ploieștenii au ieșit în număr mare în centrul orașului pentru a sărbători Ziua Națională a României. Cu toate că atmosfera era plină de entuziasm și patriotism, locuitorii au trebuit să aștepte aproximativ 40 de minute, timp în care când autoritățile locale și județene au  ținut discursurile programate.

Surprinzător sau nu, edilul orașului, Andrei Volosevici, a fost absent de la eveniment, fiind înlocuit de viceprimarul Daniel Nicodim.

Cu toate acestea, minutele de așteptare nu au descurajat participanții, iar momentul cheie al zilei a fost parada militară, desfășurată în premieră între Catedrala Sf. Ioan Botezătorul (Piața Eroilor) și Palatul Culturii Ploiești. 

Pentru a încheia ziua într-un mod specific, în seara zilei de 1 Decembrie, începând cu ora 19.00, ploieștenii vor avea ocazia să asiste la o frumoasă ceremonie militară de retragere cu torțe a trupelor. Aceasta se va defășura cu plecare de pe esplanada Palatului Culturii, aducând lumina și culoare într-un moment simbolic al sărbătorii naționale.

Video aici:

https://www.facebook.com/watch?v=890190829074061

 

Ce părere ai despre acest articol?

Adaugă comentariu (0 comentarii)