Politica de confidențialitate

 1. Înregistrarea datelor

Atunci când utilizați site-ul nostru, putem colecta date personale cum ar fi adresa IP, locația aproximativă, informații despre browser și sistemul de operare, istoricul navigării și alte informații tehnice. Aceste informații sunt colectate în mod automat și sunt utilizate pentru a îmbunătăți experiența de utilizare a site-ului nostru și pentru a ajuta la administrarea și dezvoltarea acestuia.

În plus, putem colecta informații suplimentare despre dumneavoastră prin intermediul formularelor de contact, cum ar fi numele, adresa de e-mail și alte informații relevante pentru solicitarea dvs. Aceste informații sunt colectate numai cu consimțământul dumneavoastră și sunt utilizate doar pentru a vă oferi serviciile solicitate.

 1. Utilizarea datelor

Informațiile colectate de pe site-ul nostru sunt utilizate numai în scopul pentru care au fost colectate și în conformitate cu termenii și condițiile noastre. Acestea pot fi utilizate pentru:

 • A furniza serviciile solicitate, cum ar fi newslettere sau actualizări cu privire la știri și evenimente din Ploiești.

 • A îmbunătăți experiența de utilizare a site-ului nostru prin personalizarea conținutului și a ofertelor.

 • A gestiona și administra site-ul nostru și a îndeplini obligațiile noastre legale.

 • A comunica cu dumneavoastră cu privire la întrebările, comentariile sau solicitările dumneavoastră.

 • A îndeplini cerințele de securitate și a preveni fraudele sau alte activități ilegale.

 1. Stocarea și protecția datelor

Păstrăm datele dumneavoastră personale numai pentru perioada necesară pentru a îndeplini scopurile pentru care au fost colectate și pentru a îndeplini obligațiile noastre legale. Facem toate eforturile necesare pentru a proteja datele dumneavoastră personale împotriva accesului neautorizat sau a utilizării, modificării sau distrugerii neautorizate, prin intermediul măsurilor de securitate adecvate.

 1. Partajarea datelor

Nu partajăm, nu vindem și nu transferăm datele dumneavoastră personale către terți, cu excepția cazurilor în care suntem obligați să facem acest lucru prin lege sau prin cerințele autorităților competente. Putem partaja datele dumneavoastră personale cu furnizorii de servicii terți care ne ajută să furnizăm serviciile noastre, cum ar fi serviciile de e-mail marketing sau de analiză a site-ului, dar numai în măsura necesară pentru a ne permite să îndeplinim obiectivele noastre.

 1. Drepturile dumneavoastră

Aveți dreptul de a solicita accesul, rectificarea sau ștergerea datelor personale pe care le deținem despre dumneavoastră, precum și de a solicita restricționarea sau oprirea prelucrării acestora. Aveți, de asemenea, dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră personale sau de a solicita portabilitatea datelor, în conformitate cu prevederile legale aplicabile.

Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru a pune întrebări sau reclamații cu privire la modul în care procesăm datele dumneavoastră personale, vă rugăm să ne contactați prin intermediul adresei de e-mail [office@ploiestii.ro].

 1. Modificări ale politicii de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate în orice moment, fără notificare prealabilă. Vă rugăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu orice modificări.

 1. Contactați-ne

Dacă aveți întrebări sau comentarii cu privire la această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail [office@ploiestii.ro].