Termeni și condiții

  1. Introducere

Prin accesarea și utilizarea acestui site web, sunteți de acord să respectați acești Termeni și condiții și toate legile și reglementările aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site web.

  1. Drepturi de proprietate intelectuală

Conținutul acestui site web, inclusiv, dar fără a se limita la, text, grafică, imagini, fotografii, clipuri video și sunete, sunt protejate de drepturile de autor și de alte drepturi de proprietate intelectuală. Conținutul acestui site web nu poate fi reprodus, distribuit, transmis, afișat, vândut, licențiat sau altfel exploatat în orice scop fără acordul scris prealabil al proprietarului de drepturi de autor.

  1. Responsabilitatea pentru conținutul site-ului

Site-ul nostru nu garantează că informațiile afișate sunt corecte, complete sau actualizate și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru pierderi sau daune care ar putea rezulta din utilizarea acestor informații. În timp ce facem toate eforturile pentru a vă oferi informații precise și actuale, site-ul nostru nu garantează că informațiile afișate pe site-ul nostru sunt exacte, complete sau actuale.

  1. Limitarea responsabilității

Site-ul nostru nu va fi responsabil pentru nicio pierdere sau daună, inclusiv, dar fără a se limita la, pierderile sau daunele indirecte sau imprevizibile, sau orice pierdere sau daună rezultată din pierderea de date sau de profit care ar putea rezulta din utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a site-ului nostru.

  1. Legi și reglementări aplicabile

Utilizarea site-ului nostru trebuie să fie în conformitate cu toate legile și reglementările aplicabile. Utilizatorii sunt responsabili să respecte toate legile și reglementările aplicabile în legătură cu utilizarea site-ului nostru.

  1. Modificări ale Termenilor și condițiilor

Site-ul nostru își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni și condiții în orice moment și fără notificare prealabilă. Prin continuarea utilizării site-ului nostru după modificarea acestor Termeni și condiții, sunteți de acord să respectați noile Termeni și condiții.

  1. Contactați-ne

Dacă aveți întrebări sau comentarii cu privire la acești Termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail [office@ploiestii.ro].