Jazz la înălțime marca Ploiești Jazz Festival

De: Andi Enache 06.07.2023

Unul dintre cele mai apreciate evenimente din Ploiești revine în această vară, în perioada 25-27 august, pe acoperișul clădirii  Primăriei din Ploiești.

 

Un festival la înălțime, și la propriu, și la figurat, Rooftop-ul din acest an vă așteaptă cu un line-up eclectic și promisiunea a 3 zile de vibrații bune și atmosferă relaxată pe acoperișul Primăriei Ploiești.

Raphael Wressnig & The Soul Gift BandLuiza Zan QuartetNorzeatic & Qinta SpartăAleka Potinga QuartetPloiești Jazz Trio & Emil Bîzgă și trupa Zoom vă vor oferi hrană pentru suflet, improvizații pentru inimă și cuvinte pentru minte, iar apusurile de soare și răsăriturile de lună spectaculoase vă vor transpune în dimensiuni libere de timp și spațiu. Prezentator va fi, ca de obicei, unul dintre cei mai mari împătimiți ai jazz-ului din Ploiești, Andi Enache.

Ne vedem pe 25-27 august să petrecem ultimele zile de vară pe ritmuri de jazz!

Abonamente pentru toate cele 3 zile de festival sunt acum la preț de presale și pot fi achiziționate atât de la Casa de Bilete a Filarmonicii, cât și online pe filarmonicaploiesti.ro și entertix.ro.

Toate concertele din cadrul Jazz on the Rooftop VI vor fi transmise integral live pe Virtual Concert Hall.

 

Ce părere ai despre acest articol?

Adaugă comentariu (0 comentarii)