Curse de cai și mașini retro la Hipodrom Ploiești

De: Andi Enache 18.07.2023

De la cal la cai putere- Premiul "Tache Ionescu", eveniment găzduit de Hipodromul din Ploiești alături de Retro Cars România, 22 și 23 iulie 2023. 

Programul complet in foto. 

Sâmbătă și duminică, începând cu ora 10:00 sunteți așteptați cu un program plin, în care puteți vedea curse de trap, galop și o expoziție de mașini de epocă cu mulți cai putere. 

Și nu doar cele peste 100 de mașini ai căror proprietari le-au înscris deja la eveniment vor face spectacol.

SÂMBĂTĂ, în zona rezervată publicului va fi un adevărat show culinar, „condus” de celebrul MasterChef Cătălin Scărlătescu. Și muzica va fi în ton cu evenimentul, de la concerte de Jazz, la DJ care vor asigura soundul specific unui spectacol de asemenea ținută.

De la ora 13, începe BBQ Party cu masterchef Cătălin Scărlătescu, momente de măiestrie culinară acompaniate de muzică jazz live și lounge music. De la ora 19 și până târziu în noapte, Cocktail Party cu DJ Naruto și Guest Star Valentin Dinu. Accesul publicului este liber și va fi permis în incinta Hipodromului din Ploiești, sâmbătă, de la ora 12, când va începe prezentarea mașinilor de colecție.


DUMINICĂ, programul celei de a doua zile începe la ora 10:00 cu o prezentare de cai campioni și curse de trap, dar și o cursă de galop din programul internațional WATHBA STALLIONS CUP, cu cai pur-sânge arab.  Prețul biletului de intrare este de 5 lei/persoană, iar copiii cu vârsta de până la 7 ani au accesul gratuit.
De la ora 12, prezentarea mașinilor va fi însoțită de un show de degustare de vinuri, iar de la 15, mașinile participante vor pleca spre centrul Ploieștiului.
Haideți a Hipodrom la un eveniment chic!

 

Ce părere ai despre acest articol?

Adaugă comentariu (0 comentarii)