CONCERT cu intrare liberă în Ploiești. Locurile sunt limitate

De: Daniel Costache 14.10.2023

Într-o remarcabilă fuziune de stiluri, muzica de salon elegantă se întâlnește din nou cu armoniile pop-rock în cadrul extraordinarului concert TIMELESS MOOD. Primul eveniment din această serie va avea loc la Teatrul Național de Operetă și Musical "Ion Dacian" din București pe data de 27 octombrie, începând cu ora 19:00, marcând astfel debutul unei serii de concerte de excepție. Aceste spectacole vor poposi ulterior pe scenele prestigioaselor Filarmonici din Ploiești, Pitești, Brașov și Sibiu.

Un detaliu demn de menționat este că intrarea este gratuită pentru toate reprezentațiile, oferind astfel ocazia oricui să se bucure de acest minunat eveniment muzical. Programul complet al concertelor TIMELESS MOOD este după cum urmează:

  • BUCUREȘTI – 27 octombrie, ora 19:00 – Teatrul Național de Operetă și Musical "Ion Dacian"
  • PLOIEȘTI – 1 noiembrie, ora 19:00 – Filarmonica "Paul Constantinescu"
  • PITEȘTI – 6 noiembrie, ora 19:00 – Filarmonica Pitești
  • SIBIU – 7 noiembrie, ora 19:00 – Filarmonica de Stat Sibiu – Sala Thalia
  • BRAȘOV – 8 noiembrie, ora 19:00 – Filarmonica Brașov – Sala Patria

În cadrul acestor concerte, magia muzicii va învălui publicul într-o formă pură și rafinată, datorită interpretării de excepție oferite de unicul ansamblu de orchestră de salon din România, MH Orchestra, care își asumă rolul central în conceptul TIMELESS MOOD.

Repertoriul acestor spectacole va traversa diverse epoci muzicale, inclusiv secvențe clasice de referință precum Valsul nr. 2 de Shostakovich sau celebre arii precum "Caruso," alături de refrene atemporale cum ar fi "My Way," "La Vie En Rose" sau "Time To Say Goodbye." Toate acestea vor fi prezentate într-o manieră somptuoasă, specifică evenimentelor de înaltă ținută.

Evenimentul este organizat de Asociația Maestrul Hiram (www.mh-orchestra.com) și beneficiază de sprijin financiar din partea Ministerului Culturii.

Partener media oficial: Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România.

Pentru rezervări de locuri, vă rugăm să contactați casa de bilete a fiecărei Filarmonici. Accesul în sală va fi permis începând cu ora 18:00, oferind astfel oportunitatea de a vă pregăti pentru o seară magică de muzică și rafinament.

Video aici: 

https://www.youtube.com/watch?v=91PLdHREwAs&t=4s

Ce părere ai despre acest articol?

Adaugă comentariu (0 comentarii)