După două decenii de la deschidere, Club Live Câmpina se închide din 28 iulie 2023

De: Andi Enache 25.07.2023

Locul in care Live-ul a dăinuit timp de 21 de ani și 5 luni, unde s-au organizat peste 700 de concerte LIVE, cu sute de artiști din România și din străinătate, unde mii de prahoveni si nu numai au participat la concerte Live, se va inchide in luna iulie, ziua 28. 

Ar putea fi acest anunt postat de proprietarul Club Live Câmpina, Liviu Briciu, o veste nu tocmai bună. Dar aflăm mai departe că iși va redeschide porțile in altă locație și cu un alt concept. Nici nu mă gândeam altfel la cum il cunosc pe Liviu. Așadar, din 15 august ne vedem cu aceeași atmosferă la Club Live de pe Bulevardul Culturii nr. 22 din Câmpina, Prahova, România.

Acest articol este scris din respect pentru oamenii buni, sufletiști și mai ales pentru munca lor. Club Live NU a 'murit', trăiască Club Live!

Intre timp ne vedem cu toții, cei care iubim muzica LIVE,  la Câmpina Jazz Rock Festival 2023, edița a XI-a , eveniment ce se va desfășura intre 4 și 6 august 2023 cu artiști de renume ai genului. Un festival marca Liviu Briciu și Club Live.

Pentru programul complet al Festivalului voi face o postare separată.

Să ne auzim LIVE și numai cu bine!

Galerie foto- cîteva foto reprezentative din cei 21 de ani de existență ai clubului.

Ce părere ai despre acest articol?

Adaugă comentariu (0 comentarii)