Carina Veghiu cucerește Olanda, adjudecându-și Marele Premiu la prima ediție „Ranking the Talent”

De: Daniel Costache 14.11.2023

Într-un spectacol impresionant desfășurat pe scena „Ranking the Talent” din Olanda, o stea strălucitoare a României a reușit să își facă simțită prezența și să aducă acasă Marele Premiu. Carina Veghiu, o talentată fetiță în vârstă de 11 ani, a cucerit inimile juraților și ale publicului, demonstrând încă o dată că România ascunde talente excepționale.

Carina a fost deja în atenția publicului după ce a ajuns în finala Românii au talent 2023, unde a impresionat cu vocea sa unică și expresivă. Andi Moisescu, unul dintre jurații emisiunii, a fost atât de captivat de prestația ei încât nu a ezitat să apese Golden Buzz-ul, deschizându-i astfel drumul către succes.

 Cu fiecare apariție pe scenă, talentul ei uluitor a continuat să lumineze, iar în Olanda,„Ranking the Talent”, a ales să interpreteze melodia „The Impossible Dream”, demonstrând că nimic nu este imposibil pentru ea.

Cu o voce puternică și un timbru unic, Carina a cucerit inimile telespectatorilor, obținând cele mai multe voturi prin intermediul aplicației „Ranking the Talent”. Profesorul ei, Robert Marcas de la ART Academy, a fost mândru de evoluția ei uluitoare și a declarat că talentul Carinei sfidează orice limită.

"O victorie grandioasă atât pentru ea, ART Academy, cât și pentru România! Cu un talent care sfidează orice limită, Carina a doborât toate barierele! THE BIG WINNER!" a exclamat profesorul Marcas.

Video aici:

Carina Veghiu // The Impossible Dream | Ranking the Talent

Ce părere ai despre acest articol?

Adaugă comentariu (0 comentarii)